JR Radio & Spektrum Radios Discuss all your JR and Spektrum gear.

Can I use the datasafe ?

Reply

Old 01-23-2003, 08:07 PM
  #1  
dutchjet
Thread Starter
My Feedback: (5)
 
dutchjet's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Emmen, NETHERLANDS
Posts: 54
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Can I use the datasafe ?

I heared that you can only use a datasafe on a US jr PCM 10 X.

How do I find out if mine is a US type ?

Greetings Han
dutchjet is offline  
Reply With Quote
Old 01-24-2003, 02:10 PM
  #2  
dsnyder
 
dsnyder's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Champaign, IL
Posts: 9,365
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Can I use the datasafe ?

Yes, that is true. You may be able to tell by the model type listed on the front of the TX by the labels by the screen. The US version says NET-J220FS.
dsnyder is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service