Kit Building If you're building a kit and have questions or want to discuss kit building post it here.

Great Planes extra 300s servos

Reply

Old 05-29-2004, 10:06 PM
  #1  
Devo
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ravensdale, WA,
Posts: 244
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Great Planes extra 300s servos

I'm looking to build the Great Planes Extra 300s 60 size. I have an ASP 120 that I plan to use. My question is what servos are necessary for flight controls on this plane? I have some new Futaba S3004 servos on hand and would like to use them if they are strong enough. Any comments?
Devo is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2004, 09:02 AM
  #2  
MinnFlyer
Senior Member
My Feedback: (4)
 
MinnFlyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Willmar, MN
Posts: 28,519
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Great Planes extra 300s servos

I'm using Futaba 3004's on mine with a YS 91AC (close in power to a 120)

No Problem
MinnFlyer is offline  
Reply With Quote
Old 05-30-2004, 09:05 AM
  #3  
Josey Wales
Senior Member
My Feedback: (61)
 
Josey Wales's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: **, NJ
Posts: 4,741
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Great Planes extra 300s servos

Im using s3004's except on the rudder..Im using a hi torque servo for that..
Josey Wales is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service