LMH Helicopter Discussion of all LMH helicopters both electric and glow.

MPX FUNCOPTER!!!

Reply
Old 09-16-2010, 10:00 PM
  #1
AtTheCross
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Location: Moreno Valley, CA
Posts: 48
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default MPX FUNCOPTER!!!

anyone else have one??

Here's mine i converted to a tail belt drive

with a crash, had the belt too tight [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yT74d1FJI3A&feature=related[/youtube]

no crash, loosened the belt [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WvYVDYeuPLo[/youtube]

light pole kiss: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rt4gg2wNJ8U&feature=related[/youtube]
AtTheCross is offline  
Reply With Quote
Old 10-02-2010, 10:35 PM
  #2
AtTheCross
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Location: Moreno Valley, CA
Posts: 48
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: MPX FUNCOPTER!!!

wow, no one has a funcopter??

another video

www.funcopter.com
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i5yC1fiBY1Q[/youtube]
AtTheCross is offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2010, 04:31 PM
  #3
red_z06
 
red_z06's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dumont, NJ
Posts: 538
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: MPX FUNCOPTER!!!

We have one.

I'll try to shoot video of Justin Jee flying when he can fly past hovering.
red_z06 is offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2010, 04:36 PM
  #4
traxxas_guru
 
Join Date: Oct 2010
Location: oakland, CA
Posts: 45
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: MPX FUNCOPTER!!!

thats awesome! was it windy outside?
traxxas_guru is offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2010, 05:03 PM
  #5
red_z06
 
red_z06's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Dumont, NJ
Posts: 538
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: MPX FUNCOPTER!!!

Ours had a nasty tail vibe which was caused by something in the main rotor.

I balanced the main and it did not get better.
I took the head off and ran the motor and found main shaft wobble.
I check the main shaft on the lathe and checked for runout and it was fine.
So, I put it back and tightened everything and the wobble is gone.

Took it outside and flew it and the vibe is finally gone.
red_z06 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 10:24 PM.