Losi Monster Trucks Discuss all Losi Monster Trucks (i.e. LST) in this forum. Optionally you may discuss this and all other MT's in our general MT forum.

lst2 problem!!!!

Reply
Old 10-10-2011, 12:45 PM
  #1
bigben3576
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2011
Location: Haysville, KS
Posts: 19
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default lst2 problem!!!!

HELP!! my losi lst2 wont respond to my radio anymore. it worked fine untill i charged the batteries in the truck with a new charger. now nothing happens at all when i turn the radio on. the servos twich when i first turn them on...then nothing. i have a jr xs3 radio. im thinking its the battery in the truck. im thinking about getting the AA battery tray back in it. any suggestions?



bigben3576 is offline  
Reply With Quote
Old 10-12-2011, 12:46 PM
  #2
esavagenoobie
 
Join Date: Feb 2007
Location: Toronto, ON, CANADA
Posts: 216
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: lst2 problem!!!!

Do you have a voltage meter to test the battery to see if it holds/has a voltage?
esavagenoobie is offline  
Reply With Quote
Old 10-12-2011, 12:49 PM
  #3
bigben3576
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2011
Location: Haysville, KS
Posts: 19
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: lst2 problem!!!!

yeah. i just fixed it. i put the AA tray back in. works now
bigben3576 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:06 AM.