MaxAmps Support Receive support for your MaxAmps products here!

balancing

Reply
Old 06-03-2007, 01:38 PM
  #1
rc10b4_racer
Thread Starter
 
rc10b4_racer's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: ny, NY
Posts: 1,361
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default balancing

do i need a balancer with maxamps. if so how often do i need to balance the cells
rc10b4_racer is offline  
Reply With Quote
Old 06-03-2007, 05:11 PM
  #2
JAM MaxAmps
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: balancing

Yes you do..........and I balance charge my packs everytime. It helps keep the cells in balance all of the time and helps to lengthen the life time of your packs.
JAM MaxAmps is offline  
Reply With Quote
Old 06-06-2007, 10:34 PM
  #3
rc10b4_racer
Thread Starter
 
rc10b4_racer's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: ny, NY
Posts: 1,361
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: balancing

k thanks.
rc10b4_racer is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 04:27 PM.