MaxAmps Support Receive support for your MaxAmps products here!

blinky taps

Reply
Old 08-18-2008, 10:28 AM
  #1
SidewaysLS4
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 115
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default blinky taps

I'm thinking of getting a 3S lipo and am kinda clueless about balance tap configurations. Is the custom Blinky tap absolutely needed or is the pin spacing on the Blinky able to plug into the standard taps?

TIA
SidewaysLS4 is offline  
Reply With Quote
Old 08-18-2008, 10:32 AM
  #2
JAM MaxAmps
 
JAM MaxAmps's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Nine Mile Falls, WA
Posts: 556
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: blinky taps

You can select Blinky Taps from our drop down menu when you order packs from us. They are a Hyperion tap that gets rewired to work with the Blinky.

Best Regards,

Jason
JAM MaxAmps is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 01:21 PM.