Go Back  RCU Forums > RC Helicopters > Multi Rotor Helicopters
Reload this Page >

Are you new to QUAD copters? And need advice stop in and ask me,

Multi Rotor Helicopters Discuss Multi rotor RC Helicopter's here!

Are you new to QUAD copters? And need advice stop in and ask me,

Reply

Old 07-19-2015, 05:59 PM
  #51  
08hondacivicsi
Senior Member
 
08hondacivicsi's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bono, AR
Posts: 273
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Whats the best quad to get with a camera. Price between 50-200..
08hondacivicsi is offline  
Reply With Quote
Old 09-24-2015, 04:52 AM
  #52  
Rav
Junior Member
 
Rav's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Australia
Posts: 4
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Bit late but yes you can plug all 4 wires from the speed controllers into the kk2 board no need to cut wires.
Power comes from the m1 connector
Rav is offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2015, 04:41 PM
  #53  
shovelnose21
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Marrero,La.
Posts: 3
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

https://www.youtube.com/watch?v=nSmhbMbpRHw
I just bought this X525 Quad,waiting on delivery.been flying a JJRC V686g and having fun with it. So I thought I'll like to build me something that looked pretty cool to me.
So, Later I'd like to do some aerial photo and video. Budget kind of small,but would like a camera for it.
Also battery Suggestions please.
Thanks,Nathan

Last edited by shovelnose21; 10-13-2015 at 12:18 AM.
shovelnose21 is offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2015, 08:15 AM
  #54  
shovelnose21
Junior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Marrero,La.
Posts: 3
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Wow...No one has any ideas are suggestions.
shovelnose21 is offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2015, 10:25 PM
  #55  
micro222
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by IKTIngo View Post

I have tried to find a comparison spreadsheet/ overview of some of the most popular/most sold quad copters, but not succeeded yet. >>

Looking for a set-up with all from:>>

name of unit/model, manufacturer, supplier, overall size, flying weight, payload, approx. flying time w/std. batt, Main Rotor Diameter, Driven system, Servo, Battery, Control System AND APPROX COST

There's a new one at tinyquads.com, but it's just for the really small ones.
micro222 is offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2015, 10:51 PM
  #56  
monctonrc
Junior Member
My Feedback: (7)
 
Join Date: Feb 2003
Location: Paradise, NL, CANADA
Posts: 10
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

I so need help
zmr 250
CC3D board
Flysky I6 Trans
FS-IA6 Receiver
I can make it as far as Radio Setup
Once in radio I can't get a response from my ALR Channel 4 if I turn dial for channel 5 it then moves channel 4
ELV up down NEXT ALR left right NEXT Thr Up down NEXT Rudder NO response turn channel 5 switch /dial moves rudder left right
It's all most as if channel 5 is wired into channel 4
Unplug everything
Plug servo in channel 1 2 3 4 5 6 plug battery all channels work 100% as they should
So I am guessing I screwed up the programming
monctonrc is offline  
Reply With Quote
Old 11-15-2015, 05:28 AM
  #57  
cameracamel
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 11
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

JR, I started into multi-rotors with a DJI FlameWheel 450 i bought at K&C Hobbies on Val Vista. I am now upgrading it with a TBS Discovery frame and upgrading the motors and esc's.
I want to get together with other locals to learn the more technical stuff about multi-rotors. Please give me a call. Don 480 289-1027 I live in AJ.
cameracamel is offline  
Reply With Quote
Old 12-20-2015, 08:29 AM
  #58  
grasshoper
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 16
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Have you ran any of the GUI's on windows 10?A fellow club member is looking at wookong m but wasn't sure how the Assisant software would run on his new laptop with windows10
grasshoper is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service