NitroModels Support Click here to have all your questions answered directly from the NitroModels support team.

os la 40 WILL NOT stay running

Reply
Old 03-12-2012, 07:21 AM
  #1
Slappy827
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lexington, OH
Posts: 9
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default os la 40 WILL NOT stay running

hi guys just got this used OS LA .40 engine at a swap meet. The guy said it ran and yes on the rare occurence that I can get it to start it does run fairly well. I let it warm up just like your supposed to but as soon as I move the throttle arm at all it dies out. And also as soon as there is no pressure all of the fuel in the fuel line drains back in the tank. ANY help what so ever would be gratefully appreciated.

Thanks,
Nick
Slappy827 is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2012, 08:44 AM
  #2
hugger-4641
 
hugger-4641's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: McKenzie, TN
Posts: 1,878
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: os la 40 WILL NOT stay running

Welcome to RCuniverse Slappy! I figured a moderator would chime in by now, but since they haven't, I'll give you a tip. You have posted your question  in a forum that is meant for tech support from Nitro Models. You need to post your question in the glow engine forum or the beginners forum and I or some one else will help you there!
hugger-4641 is offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2012, 11:38 AM
  #3
Slappy827
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lexington, OH
Posts: 9
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: os la 40 WILL NOT stay running

ok thx

Slappy827 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:37 AM.