Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

A problem with the ar9100 spektrum

Reply

Old 04-16-2008, 09:22 PM
  #1  
mario tavarez14
Thread Starter
My Feedback: (37)
 
mario tavarez14's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: elizabeth, NJ
Posts: 1,061
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default A problem with the ar9100 spektrum

This is my problem, i was using the spektrum ar 7000 rx in my
1/12 scale c-130 herculez , but i decide to install the spektrum ar 9100 rx with 2 battery for safety
but now with everything in the plane i find out that the throle control is not working
but went i install the spektrum ar7000 rx back in the plane, the throle control come back to normal ,
i am using 4 jr 507 servos for the throle control and a jr 10x radio ,please any body know how to resolve this problem
please reply att Mario Tavarez
I test the ar 9100 rx with another servos and the throle control is working ok, no idea about this problem, may be the jr 507 servos
are not compatible with the ar 9100
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Om34004.jpg
Views:	8
Size:	89.2 KB
ID:	931041  
mario tavarez14 is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service