Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

futaba TX frequency flag

Reply

Old 06-24-2003, 11:28 PM
  #1  
kinahora
Member
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Mar 2003
Location: LITTLE NECK, NY
Posts: 64
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba TX frequency flag

How can I attach my Tx [futaba] frequency flag to my antenna w/o losing it all the time. If I use wire will I interfere with the signal? Any suggestions on attaching to another part of the TX?
kinahora is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2003, 12:08 AM
  #2  
Geistware
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Apr 2002
Location: Locust Grove, GA
Posts: 12,942
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba TX frequency flag

Don't use wire.
I would put the frequency flag (red one) on the antennae tip with the supplied plastic piece or put the number on a clothes pin and clip it to the antennae.
Geistware is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2003, 12:25 AM
  #3  
kinahora
Member
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Mar 2003
Location: LITTLE NECK, NY
Posts: 64
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default frequency flag

I didn't mean the red one but the piece of black plastic with the channel number on it.
kinahora is offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2003, 06:24 AM
  #4  
Rocketman612
My Feedback: (84)
 
Rocketman612's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Enterprise, AL
Posts: 2,635
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba TX frequency flag

Try using a plastic Zip tie to hold it. You can get them in the electrical section at Lowes. Pete
Rocketman612 is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service