Questions and Answers If you have general RC questions or answers discuss it here.

Servo question...

Reply

Old 07-28-2010, 06:02 AM
  #1  
guille2006
Senior Member
Thread Starter
 
guille2006's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: MaranelloModena, ITALY
Posts: 646
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Servo question...

Silly but...

I've several futaba S3150 sleeping there and looking at theirs torque I wonder if can I use then on glow planes... The immedite candidate is a .45 trainer I'm preparing for my wife and daugther.

Thanks on advance

Guille
guille2006 is offline  
Reply With Quote
Old 07-28-2010, 07:10 AM
  #2  
big max 1935
Senior Member
My Feedback: (9)
 
Join Date: Nov 2002
Location: huron s.d.
Posts: 2,050
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Servo question...

The torque is about the same(more) as the standard Futaba servos & would work OK. Kind of over kill for a trainer though as they are digital & expensive . I would use 3003's or 148's,they will do the job on a trainer. Good luck, Max H.
big max 1935 is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service