Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 26

  1. #1
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    flysky is hobby king?

    I ordered a fly sky fs-gt3b and I got a km-gt3b in the mail today. I dont get it. Is hobbyking a cheap p.o.s knock off or is hobbyking and flysky the same? Like how my mazda says made by ford.
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  2. #2
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Im sorry, its a king motor not hobbyking.
    I ordered fs-gt3b and got a km-gt3b
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  3. #3
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Flysky is an OEM manufacturer that a lot of companies just slap their own logo on and resell as theirs

    like the one orange colored Hobbyking 2.4ghz radio is the same exact radio as the GT2
    I've bought a GT3 as an Eurgle controller same exact radio as the FS GT3
    Its like how HPI's ESC's in their vehicles are either Castle Creations ESC's with HPI's logo slapped on em, or some are Hobbywing ESC's with HPI's name slapped on em
    Last edited by SyCo_VeNoM; 01-06-2014 at 10:04 PM.
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  4. #4
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    So what ur saying is that the km-gt3b radio is the same as the fs-gt3b? It can with a receiver and I ordered a extra receiver sk I could use one remote for my exo terra and tornado s30.
    I can get the reciever labled flysky to bind with the remote, the receiver that came with the remote was already working with the remote and as soon as I hooked up a servo it worked but that receiver is labled km-gt3b soooo I see why that worked cuz they r labled the same.... Kinda bummed.
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  5. #5
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    umm
    dunno what to be bummed about the reciever will work with whichever radio they are paired with not the other.

    I own multiple FS radios like I said and the only ones a model will work with are the radio they are paired with.(I'm guessing that is what you were getting at)

    Only reason the reciever worked out of the box with the radio was they come pre-paired with the radio they ship with.
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  6. #6
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    it says it can hold up to 10 models. I have another flysky receiver but it wont bind with the radio.
    The two receivers r identical in looks and numbers, EXCEPT one says fs-gt3c anf the other says km-gt3c. Im not getting why if they are both flysky and the same why the flysky branded receiver wont bind with the radio even though it has the sane #s as the receiver the radio came with
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  7. #7
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    hmm did you do the binding steps properly?

    I think it goes(its been awhile since I bound a new RX to my radio)
    put bind plug in receiver, and apply power (either turn ESC on or hump pack if nitro)
    push bind button on radio
    remove power from receiver, remove bind plug
    turn radio off

    Turn radio on
    turn vehicle on
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  8. #8
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    When my receiver has the bind plug in it blinks the same as when its not in. I watched a video from hobby paarts.com and his receiver blinks fast when it plugged in
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  9. #9
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    is it in the top slot that is marked batt?
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  10. #10
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    The bjnd plug is in ch.3 and the battery is in the top slot that says vcc I think
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  11. #11
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    ok been awhile since I bound one looked it up you are right.

    hmm dunno should be the same thing.

    unless the RX is faulty which could be possible.
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  12. #12
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Lame.
    I did find a spot on the remote where it says flysky fs-gt3b. So I guess thats ok, still kinda makes me feel cheate cuz its labled kingmotor everywhere
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  13. #13
    EXT2Rob's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Placerville, CA
    Posts
    1,380
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    I've read a number of posts about HobbyKing and/or the products they sell (DHK) and seems that they have issues. It's one thing to buy "cheap Chinese junk" (becuase it usually is NOT junk) and quite another to sell cheap knock-offs (Imax B6 charger copy). I've never developed a good feeling about them. HobbyPartz may have it's own issues (mostly keeping stuff in stock) but at least they stand by what they sell, and will replace any faulty item, FOC. That said, just relabeling a FLySky item shouldn't have affected its functionality. Those receivers should bind with that transmitter. Your FlySky-labeled receiver will not bind with the re-branded GT3C? That's not right.
    Just a schmoe....

  14. #14
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Yeah I wouldnt be upset if my receiver would work.

    What annoyed me was that im the description it says its a flysky like 4 different times, buut then I get it and my flysky products wont work with the flysky products and its got different lables. Idk you guys may think different, its just annoying to me. The radio works fine no problems there.
    My dad is the same way I guess I get it from him lol
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  15. #15
    EXT2Rob's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Placerville, CA
    Posts
    1,380
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Can you send them back?
    Just a schmoe....

  16. #16
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Yes. Ive talkes to the guy I got the radio from he said I can send it back for a refund. I dont want a refumd though I want exactly what I paid for, know what I mean?

    While settimg my trims I blew the gears in the steering servo for my tornado s30 :/
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  17. #17
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    I know I could get my money back and get the one that says flysky all over it but I just want my other receiver to bimd to it and ill be good.
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  18. #18
    EXT2Rob's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Placerville, CA
    Posts
    1,380
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Well, you could order some more HK receivers and just swap 'em out. They're certainly cheap enough. Did the guy you bought it from offer any advice?

    This is a good servo, as the ad says, "super fast and responsive" all metal gears and coreless (brushless) motor. Only $15! (Well, $22 shipped)
    http://www.hobbypartz.com/60gexidised2.html
    Just a schmoe....

  19. #19
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    He said it works fine and nothing was wrong with it and when I asked how to get the other receiver to bind to it he didnt reply

    I deffinatly need a servo so ill give that one a try thanks!
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  20. #20
    SyCo_VeNoM's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    chicago, IL
    Posts
    12,030
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Might want to pick up another RX to test to see if the other RX just isn't bad that you got while you order the servo
    http://www.hobbypartz.com/79p-gr3f.html The newer version of the RX they make (honestly didn't even know about it till now)
    Says its compatible with all the radios seems the only changes are for voltage it can take up to(old ones would burn past 6volts, new one is rated up to 8.4), and they changed the Antenna to give it more range(although I think half a mile is good enough personally)
    With great speed comes greater repair bills.
    Click on My models to see some of what I own. Eventually will add the rest

  21. #21
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Thats the same servo I just blew! While it was a great servo I had only used it maybe 15 times
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  22. #22
    EXT2Rob's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Placerville, CA
    Posts
    1,380
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Quote Originally Posted by zackS30 View Post
    Thats the same servo I just blew! While it was a great servo I had only used it maybe 15 times
    Really?? Did you get it from HobbyPartz? If so, Go here: http://www.hobbypartz.com/cs.html Register, and if you still have your order number. open a new Trouble Ticket and tell them about it. Theyll send you a new one if it's still under warranty. The first one of the EXI servos I got died on me after only a few battery packs, infant-mortality failure, but they sent me a replacement (didn't have to send in the old one either) right away. Still going strong.

    Yeah, just order another receiver when you order the servo. If it doesn't solve the problem, I'll buy the RX from you.
    Just a schmoe....

  23. #23

    Join Date
    Jun 2002
    Location
    high deserts, CA
    Posts
    3,190
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    We had an issue with my brothers Rx not binding with his Tx. The stock one worked great. We then tried to bind a second one. Went through the steps and no luck, just blinked and blinked some more. We tried to swap the bind for power. After trying a dozen times or so, it finally bound. I would like to say this is what we did, but not sure what it was. Just all of a sudden worked. I know, not much help. Try it a few more times. Might work?


    Buzz.

  24. #24
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    Well the radio has something wrong with it. My car will only go for about 20ft b4 it stops and I got to run ulp to it for it to work again. The the anntena is sticking straight up out of the car
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  25. #25
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    glendale, az
    Posts
    482
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback
    I fiannly got the dang thing to bind after what 5 freakin days!? I got to the point where I was like the hell with it and put the power into ch.3 and the bind plug into the power slot and bam! I feel better now! Now I just got to see if ive still got good range
    Redcat tornado s30, 13 Xmods, rockslide rs10, axial exo terra, axial scx10 honcho
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato


Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:52 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.