RC Electric On-Road vehicles, race cars and more Discuss electric RC on-road vehicles here. Also discuss brushless motors, speed controllers, brushed motors, etc

TA06 Problem

Reply
Old 01-12-2012, 05:12 AM
  #1
DriftingFast
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Atlanta, GA
Posts: 148
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default TA06 Problem

I am having a problem. My rear right wheel wont move, but all the others do. Does anyone know how to fix this?
DriftingFast is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2012, 06:32 AM
  #2
dragnse7en
 
Join Date: Sep 2010
Location: Northampton, MA
Posts: 1,766
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: TA06 Problem

Disconnect the universal swing shaft, and check and see if the wheel moves. If it doesn't, then look at the hub bearings and the pin that holds the universal swing shaft together. Make sure the pin isn't rubbing against the inside of the hub.

If the pin is fine, and the wheel still doesn't spin, you could have bad bearings in the hub.

If everything is fine when the universal is disconnected, but doesn't spin when it's connected to the gear box joint, then you may want to inspect your rear diff and and outdrive bearings for binding.
dragnse7en is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 06:17 PM.