RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Expo

Reply

Old 01-14-2012, 06:56 AM
  #1  
CGRetired
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
CGRetired's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Galloway, NJ
Posts: 8,999
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Expo

The manual says that I can adjust the expo on the new RFv6 interlink elite by going to the controller tab. I went there and saw nothing about expo adjustments.

Does someone know how to access that?

CGr.
CGRetired is offline  
Reply With Quote
Old 01-14-2012, 11:09 AM
  #2  
guver
Senior Member
My Feedback: (325)
 
Join Date: Mar 2003
Location: LaGrange, OH
Posts: 14,857
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Expo

First time I ever saw the manual. Pretty nice. I think what you want is under (each one's) edit aircraft / software radio.
guver is offline  
Reply With Quote
Old 01-14-2012, 01:08 PM
  #3  
CGRetired
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
CGRetired's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Galloway, NJ
Posts: 8,999
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Expo

Yeah, I finally found it. Thanks.

CGr.
CGRetired is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service