RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Realflight G5 and old interlink

Reply

Old 01-22-2012, 11:18 AM
  #1  
phatboy
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Bogalusa, LA
Posts: 165
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Realflight G5 and old interlink

I recently recieved RFG5 from a family member as a present, but it didnt come with the interlink plus, or elite controller. I have the old interlink controller from G2, but the program says I have to have the plus or elite. Family didnt know and bought it without the controller. So is there a way to use the old controller with the new software, or am I screwed to scrounging ebay for a controller?
phatboy is offline  
Reply With Quote
Old 05-03-2012, 01:41 PM
  #2  
opjose
 
opjose's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Poolesville, MD
Posts: 12,603
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Realflight G5 and old interlink

The simulator cannot be legally used or sold without the corresponding controller.

If someone you know purchased it without the controller, then they were ripped off.

opjose is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service