RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Phoenix V3

Reply
Old 02-10-2012, 08:36 PM
  #1
Justflying1
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Melbourne, AUSTRALIA
Posts: 761
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Phoenix V3

Phonix V3

Hello I am trying to set up my 11X JR radio to the simulater and i cant get a smooth throttle control. Its rather flat out or off.
Can some one please help as its getting very frastrating.
Justflying1 is offline  
Reply With Quote
Old 02-12-2012, 07:32 AM
  #2
Dudleyd
 
Join Date: Feb 2012
Location: , OH
Posts: 4
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

My Phoenix is on the way, is the 11xJR one of the transmitters listed as compatible?
Dudleyd is offline  
Reply With Quote
Old 02-12-2012, 09:50 PM
  #3
Justflying1
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Melbourne, AUSTRALIA
Posts: 761
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

Yes it is.
Justflying1 is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2012, 05:54 AM
  #4
Crossbow1
 
Join Date: Oct 2011
Location: San Antonio, TX
Posts: 5
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

I did not have a problem setting up my 11x on Phoenix.  Did you follow all the instructions when setting it up?
Crossbow1 is offline  
Reply With Quote
Old 02-14-2012, 09:41 PM
  #5
Justflying1
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Melbourne, AUSTRALIA
Posts: 761
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

Yes i did. I will try and do it again.
Justflying1 is offline  
Reply With Quote
Old 05-28-2012, 05:47 PM
  #6
Handiman
 
Join Date: Apr 2010
Location: North Richland Hills, TX
Posts: 72
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

You may have done what I did.
Pin the setup beginning of the controller calibration it state "center the controls" now for the throttle it needs to be 1/2 throttle not in the off position.
When it is off the center calibration is seeing the off as the middle of the throw.
Once I reread the calibration on my 3rd calibration it was corrected and working now.

Good Luck.

Handiman is offline  
Reply With Quote
Old 06-01-2012, 11:39 PM
  #7
Justflying1
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2011
Location: Melbourne, AUSTRALIA
Posts: 761
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Phoenix V3

Hello Handiman,

Thank you. I followed your instructions, and it worked out perfactly.
Justflying1 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:35 PM.