RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

Reply

Old 02-02-2013, 07:58 AM
  #1  
N1EDM
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,186
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

Hi everyone,

I wanted to play around with helicopters on my RealFlight 6.5. I have an Airtronics RD8000 transmitter that I'd like to interface with it.

Is there an adapter cable for this? I checked the cables that came with my RF but there doesn't appear to be anything with an Airtronics end on it. I didn't see anything on the TH website.

I'd appreciate any help that you could give.

Thanks,

Bob


N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 02-02-2013, 10:22 PM
  #2  
RevGQ
Senior Member
 
RevGQ's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Alta Loma, CA
Posts: 493
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

Interested in answer also.
RevGQ is offline  
Reply With Quote
Old 02-04-2013, 05:50 AM
  #3  
N1EDM
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,186
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

I notice that there is an Airtronics adapter for the HH Phoenix system - will that work?

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-2013, 09:31 AM
  #4  
on_your_six
My Feedback: (11)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Maryland, MD
Posts: 1,376
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

I posted an answer to this in the Real Flight forum... there are adapter cables available at tower hobby... search for "Trainer Cord" (I think) on the Tower search engine.
on_your_six is offline  
Reply With Quote
Old 02-06-2013, 05:35 PM
  #5  
N1EDM
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,186
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

Thanks, I will do that. I look under Real Flight but never tried your suggestion. Thanks!!

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote
Old 02-07-2013, 05:43 PM
  #6  
N1EDM
Thread Starter
My Feedback: (2)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Brockton, MA
Posts: 4,186
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Interface an Airtronics RD8000 to RealFlight?

Thanks for the try, Six, but that didn't work out for me. I appreciate the effort though. Thanks,

Bob
N1EDM is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service