Go Back  RCU Forums > RC Airplanes > RC Flight Simulator Software
Reload this Page >

realflight 7 does it have the topflite fw-190 or do you need an add on

RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

realflight 7 does it have the topflite fw-190 or do you need an add on

Reply

Old 09-28-2014, 12:38 PM
  #1  
steph69
Thread Starter
 
steph69's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Dumfries, Scotland, UK
Posts: 110
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Question realflight 7 does it have the topflite fw-190 or do you need an add on

hi guys thinking off buying the realflight 7 for something to keep me happy over the winter months, does realflight 7 have the Topflight FW190 or do you need to buy one of the packs,
cheers steph.
steph69 is offline  
Reply With Quote
Old 09-30-2014, 07:48 AM
  #2  
Bax
My Feedback: (11)
 
Join Date: Apr 2002
Location: Monticello, IL
Posts: 19,482
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

The Top-Flite FW-190 is part of RF 7. Here's the website with the list of airplanes that come with the sim:

http://www.realflight.com/aircraft-f...craftlist.html
Bax is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service