RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

How to hook up a transmitter to Realflight 8

Reply

Old 04-26-2019, 04:46 PM
  #1  
paolobinetti
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default How to hook up a transmitter to Realflight 8

I have a 10-year old but still perfectly functioning Art-Tech E-fly transmitter with a standard (I guess) trainer plug, a PC with windows 7 and RF8 flight simulator. My question is very simple: how to I hook up the transmitter to the PC so that it can control RF8? I would assume a USB cable or a dongle with a self installing driver compatible with most transmitters is the way, right? What would be an affordable and likely-to-work option?

Many thanks,
Paolo
paolobinetti is offline  
Reply With Quote
Old 04-27-2019, 02:32 PM
  #2  
BarracudaHockey
My Feedback: (11)
 
BarracudaHockey's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Jacksonville, FL
Posts: 23,223
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

The dongle IF it's compatible.

Personally I prefer the RF interlink tx for sim time, I don't want the wear and tear of all the extra sim time on my gimbles and switches
BarracudaHockey is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service