RC Flight Simulator Software Discuss rc flight simulator software here. Aerofly Pro, RealFlight G3, XTR, Reflex, etc.

Aero Fly Deluxe - New Version

Reply
Old 11-23-2004, 08:27 PM
  #176
Mudsurfer1234
 
Mudsurfer1234's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Boyertown , PA
Posts: 1,073
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I got a question, At the airfield in the second shocky video you posted Dion, Can you do tail touches and stuff in that corn field? And would a shockflyer really have that performance with the brushed motor on it? just kidding lol.. Also, Can you turn the break away crashes off? my friend and I have stupid games where we crash and see how much of a "Lawn Dart" we can make, and it doesn't really work if it falls apart lol

Thanks,
Scott

I don't wanna wait till Dec. 10th! [:@][:@]
Mudsurfer1234 is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2004, 09:10 PM
  #177
pauluk2w
 
pauluk2w's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Fort Dodge, IA
Posts: 712
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I have just taken the plunge and ordered it. i hope it reaslly is as good as they say, time will tell only thing is i have to wait until the 10th december i hope i get it earlier than that
pauluk2w is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2004, 09:28 PM
  #178
3-D Flyer
 
3-D Flyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Frankfort, IL
Posts: 448
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

You are not the only one waiting my freind!!! Check out those vids! How can you say "i hope it will be as good as they say?!" I think it is obvious! [:-]
3-D Flyer is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2004, 09:35 PM
  #179
pauluk2w
 
pauluk2w's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Fort Dodge, IA
Posts: 712
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I know it will be good, I just always feel guilty after making an impulse purchase. thats the last of my money gone for a while now.[X(] oh well im still happy i made a good investment
pauluk2w is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2004, 09:39 PM
  #180
Aerohead
 
Join Date: Oct 2002
Location: Dothan, AL
Posts: 534
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: Mudsurfer1234

I got a question, At the airfield in the second shocky video you posted Dion, Can you do tail touches and stuff in that corn field?
I don't know about the deluxe, but in AFP you can't do tail touches anywhere but the runway. I have, however been able to run my landing gear across the roof of a shack without it causing a crash. I have done several tail touches in the corn field and it's been an automatic self-destruct each time.
Aerohead is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2004, 05:58 AM
  #181
STLPilot
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manhattan, NY
Posts: 9,227
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

You can do tail touches on anything in AFP and AFP Deluxe. The only exception is water and the corn in the aircraft scenery that I know of.

I've done them on rooftops, tables, grass, objects etc.

However if you come down too hard it will detect a crash.
STLPilot is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2004, 10:37 PM
  #182
Mudsurfer1234
 
Mudsurfer1234's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Boyertown , PA
Posts: 1,073
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Hey Dion, How about a 3D Heli Vid? and is the extra in the video the stock version that comes on the sim? if so, WOW

Thanks,
Scott
Mudsurfer1234 is offline  
Reply With Quote
Old 11-25-2004, 09:21 PM
  #183
MSP1957
 
Join Date: Dec 2002
Location: W. Bloomfield, MI,
Posts: 330
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

My laptop (compaq X1000 series) has a Pentium M chip with ATI 9200 card in it. Will I be able to run AFP Deluxe adequately? I run G2 now with it.

Michael
MSP1957 is offline  
Reply With Quote
Old 11-25-2004, 11:03 PM
  #184
Mitty
 
Mitty's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Jackson, MS
Posts: 474
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

good evening folks.
Question to y'all experts.Will afp deluxe work with fms interface?
Thanks,
Mitty
Mitty is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 01:39 AM
  #185
Spacey
 
Spacey's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pretoria, SOUTH AFRICA
Posts: 1,885
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: Mitty
good evening folks.
Question to y'all experts.Will afp deluxe work with fms interface?
Thanks,
Mitty
No. Fortunately not.
Spacey is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 01:42 AM
  #186
Spacey
 
Spacey's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pretoria, SOUTH AFRICA
Posts: 1,885
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: MSP1957

My laptop (compaq X1000 series) has a Pentium M chip with ATI 9200 card in it. Will I be able to run AFP Deluxe adequately? I run G2 now with it.

Michael
Michael go have a look [link=http://aeroflypro.com/requirements/]HERE[/link]. I'm no expert on computer hardware. Otherwise you can wait for STLPilot to return so he can help you out.
Spacey is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 01:46 AM
  #187
Spacey
 
Spacey's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pretoria, SOUTH AFRICA
Posts: 1,885
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: Mudsurfer1234

Hey Dion, How about a 3D Heli Vid? and is the extra in the video the stock version that comes on the sim? if so, WOW

Thanks,
Scott
I've never heard of Dion messing with helicopters. And yes the extra is stock. You can see it next to the Cristen [link=http://www.aeroflypro.com/includedbig.gif]HERE[/link]
Spacey is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 07:04 AM
  #188
STLPilot
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manhattan, NY
Posts: 9,227
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: Spacey

Quote:
ORIGINAL: Mitty
good evening folks.
Question to y'all experts.Will afp deluxe work with fms interface?
Thanks,
Mitty
No. Fortunately not.
Yes, it will work with FMS interface/Sim Blaster. However only as the 2nd controller as you must use the included Interface that comes with AFP and AFP Deluxe.
STLPilot is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 04:40 PM
  #189
legend234
 
Join Date: Sep 2004
Location: Alton, IL
Posts: 8
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Why does AFP ask for the return of the disc and the interface hardware? Will the Interface be reconfigured to a usb port or what? Can some one explain?
legend234 is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 08:29 PM
  #190
3-D Flyer
 
3-D Flyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Frankfort, IL
Posts: 448
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Hey Deon, theres a clown over on the CIRKUS forum that said Ikurus is stating they are not shipping untill the end of December. any truth to that? Makes no difference to me, just curious.
3-D Flyer is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 08:40 PM
  #191
STLPilot
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manhattan, NY
Posts: 9,227
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: legend234
Why does AFP ask for the return of the disc and the interface hardware? Will the Interface be reconfigured to a usb port or what? Can some one explain?
The new cable is USB and must be used with the new version for secuity reasons. It's not going to be reconfigured, it's a trade up for better cord.
STLPilot is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 08:46 PM
  #192
STLPilot
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manhattan, NY
Posts: 9,227
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Quote:
ORIGINAL: 3-D Flyer

Hey Deon, theres a clown over on the CIRKUS forum that said Ikurus is stating they are not shipping untill the end of December. any truth to that? Makes no difference to me, just curious.
The upgrade is first of the year. The full version is still on track for begining of Dec. This is the same for us and Ikarus.
STLPilot is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2004, 09:22 PM
  #193
Mudsurfer1234
 
Mudsurfer1234's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Boyertown , PA
Posts: 1,073
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I showed the OMP site to my LHS owner today and showed him some of the screenshots and the first thing he said was "That looks REAL!" Then i told him that he should get a few copies from OMP, very dependable company. Ironicly, the UPS guy just came to the door with 6 G3's. lol
Mudsurfer1234 is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 08:30 AM
  #194
swk550
 
swk550's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: houston, TX
Posts: 339
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I am asking this questions as I have never installed any sort of graphic oriented game on my computer, so I need some help. I have a Sony Viao computer with a 4x AGP nVidia TNT2 M64 graphics card. Will this graphick be enough to run the new delux pro version?

Steve
swk550 is online now  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 08:52 AM
  #195
STLPilot
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manhattan, NY
Posts: 9,227
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

64 MB is minimal, but it will work.
STLPilot is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 12:19 PM
  #196
legend234
 
Join Date: Sep 2004
Location: Alton, IL
Posts: 8
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Dion, what about the new ATI PCI Express cards x300,x600. etc. Have you had any experience with them?
legend234 is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 02:54 PM
  #197
compute42
 
compute42's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: North Hollywood, CA
Posts: 237
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

Mudsurfer... Wern't you saying that G2 was the best ever just about a month ago? Sounds like you had a change of heart! Welcome to the real deal, Aerofly Pro!
compute42 is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 06:01 PM
  #198
3-D Flyer
 
3-D Flyer's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Frankfort, IL
Posts: 448
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

I recall reading a post from him that said AFP SUCKS! Ha, Ha, [sm=lol.gif] Funny how you can have a complete change of mind! But then again, i think it is obvious after seeing the difference. No offence mudsurfer, i just thought it was funny.
3-D Flyer is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 06:50 PM
  #199
Trogdor the Burninator
 
Trogdor the Burninator's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Ashburn, VA
Posts: 554
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

swk - If you have the old TNT based nvidia card (actually any tnt based card) I don't think its gonna cut it. I think its actually a 16mb card and a low end one for when it was new - a few years ago. A quick search shows it goes for 9.95 from a liquidator website! Also consider your CPU speed. If this system hasn't been modified from that card it MAY be a stretch running anything current/cutting edge on it. Good luck!
Trogdor the Burninator is offline  
Reply With Quote
Old 11-27-2004, 10:34 PM
  #200
Mudsurfer1234
 
Mudsurfer1234's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Boyertown , PA
Posts: 1,073
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Aero Fly Deluxe - New Version

i still the the OLD AFP sucks, i like the new one
Mudsurfer1234 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 05:49 AM.