RC Giant Scale Cars For all those who love driving large scale rc cars share your projects or ask questions here.

Nutech Smartech? Thunderbolt

Reply

Old 12-22-2008, 10:00 AM
  #1  
carty
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: poole, UNITED KINGDOM
Posts: 47
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Nutech Smartech? Thunderbolt

is the smartech thunderbolt still avaliable? or will it be going for the nutech version shortly as i think they maybe the same firm splintered down, can anyone clear this up for me, thanks.
carty is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2008, 01:36 AM
  #2  
Smartechracing
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Taipei, TAIWAN
Posts: 330
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Nutech Smartech? Thunderbolt

Sorry, but Nutech is no longer Smartech anymore!

Nutech is now a company that trade only parts and if they do sell cars, it has nothing to do with Smartech
Smartechracing is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2008, 04:45 AM
  #3  
Foxy
Senior Member
 
Foxy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Kingston UK, but living in Athens, GREECE
Posts: 18,082
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Nutech Smartech? Thunderbolt

Interesting...

I know that Nutech used to be a splinter of smartech, maybe things are changing, I will try to find out.

In any case, the Thunderbolt is still around, and the improved (significantly) Thunderbolt 2 (name to be confirmed I guess) is also coming next year, whether it will be from Smartech or Nutech, I do not know.
Foxy is offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2008, 06:39 AM
  #4  
carty
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: poole, UNITED KINGDOM
Posts: 47
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Nutech Smartech? Thunderbolt

Thanks guys.
carty is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service