RC Helicopter Beginners Forum If you are a beginner or "newbie" to RC heli's feel free to post your questions right here in the rc heli beginner forum.

extra wire

Reply
Old 02-07-2013, 05:55 PM
  #1
dbeach2
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Location: , MO
Posts: 6
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default extra wire

i have a new spektrum ar6115e, removed the connectosr from the dynum reciver and put them in the new reciver. i had a single connector the goes to the gyro. now sure were to plug it to.
dbeach2 is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-2013, 04:05 AM
  #2
RMB677
 
Join Date: Mar 2012
Location: Watkinsville, GA
Posts: 60
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: extra wire

If your talking about the plug with the single wire from the gyro, yellow wire on my gyros, it goes into the "gear" slot on the AR6115E which I believe is channel 5.
RMB677 is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-2013, 12:57 PM
  #3
dbeach2
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Location: , MO
Posts: 6
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: extra wire

ok thanks. whitch one of the 3 pin does plug into
dbeach2 is offline  
Reply With Quote
Old 02-08-2013, 06:24 PM
  #4
RMB677
 
Join Date: Mar 2012
Location: Watkinsville, GA
Posts: 60
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: extra wire

It goes onto the lower pin, i.e. the signal pin.  The top two pins are the neg. and pos. power feeds.  If I remember correctly this is for adjusting the gyro gain.
RMB677 is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 03:03 AM.