Notices
RC Jets Discuss RC jets in this forum plus rc turbines and ducted fan power systems

Yet another gyro question...

Old 09-16-2014, 12:42 PM
  #1  
jzuniga
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (7)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Gig Harbor, WA
Posts: 524
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Yet another gyro question...

Hello all,

I have two Futaba GYA431 gyros, but I want to use one for rudder. Can this be done? I ordered two of the same accidentally as opposed to a gya430 and 431?
I hooked it up, but the rudder only works with the aileron stick? Any way I can change? if not, I guess I'll have to buy a 430...

Thanks

Z
jzuniga is offline  
Old 09-16-2014, 04:54 PM
  #2  
jzuniga
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (7)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Gig Harbor, WA
Posts: 524
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

...

Last edited by jzuniga; 09-16-2014 at 04:55 PM. Reason: remove text...
jzuniga is offline  
Old 09-17-2014, 02:29 PM
  #3  
quist
My Feedback: (198)
 
quist's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Glendale, AZ
Posts: 3,304
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

If you are not running the gyro on SBus you can use it on any axis as a single channel gyro.
quist is offline  
Old 09-17-2014, 03:40 PM
  #4  
jzuniga
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (7)
 
Join Date: Dec 2001
Location: Gig Harbor, WA
Posts: 524
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Thanks Quist...

z
jzuniga is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.