Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 11 of 11

  1. #1
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    Im tryen a new setup on my T-Maxx Pro 15
    Vxl3s test 1
    7.4v 2s 5000mAh 20/30C
    Tx Data Rate at 47%.
    I need to reset my wheelie bar so it dont flip over backwards.
    I was just testing for heat ....................
    And it stays nice and cool.
    Gears 14/72

    its geared for power not somutch for speed .

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dUquWTjK1CY[/youtube]


    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  2. #2
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    just out playen in the sLoP.......

    A slow down video

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IFHEWCQU1Cw[/youtube]

    The Full video

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SLwydn5J_bo[/youtube]

    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  3. #3
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it









    Built To be USED!
    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  4. #4

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    pefferlaw, ON, CANADA
    Posts
    1,536
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    thats really cool man! good job, thats the best part of our hobby...modifying! i think a mmm is calling your name -cheers!-scott
    oversteer scares passengers, understeer scares drivers!-savagex,-savagexl,-savageflux,-revo3.3,-tmaxx3.3,-losi aftershock ltd

  5. #5
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it



    no the vxl is happy in it
    its not a on road truck.......

    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  6. #6
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    It Cleans Back up good....







    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  7. #7
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it



    Well i got my Wheelie bar adjusted and workin Sweet now .



    Now it Dont flip backwards!

















    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2pHUii-KYJI[/youtube]

    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  8. #8
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    Well here is the Wheelie bar Test video
    it was COLD out there in the 20's and wind so there SHORT.

    for a T-Maxx with Only a Vxl3s System on a 2cell 5000mAh 20/30c lipo with a
    Stock tranny and all....... KiCkS "Donkey"
    No more fliping over Backwards



    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LqyvP1s4zgM[/youtube]


    here is my T-Maxx with a Vxl3s doing Doughnuts and kicking up dust and dirt in the back parkinglot .



    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gzMXD0ZAmfI[/youtube]

    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  9. #9
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it



    I was out with the truck again doing some more video with a friend



    and these are a few action shots i figured were worthy of posting up.



     





     





     





     





     





     





     





     





     





     





     





     



    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.

  10. #10
    cummins driver's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Danville, KY
    Posts
    4,388
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    Didnt you have the truck shifting from first to 2nd before? Have you locked it into one or the other now? I think you could gear it up a little and probably be ok while picking up a little speed. Looks like fun playing in the snow[8D]
    - Savage - MGT Pulling Truck - Losi LST2 - Brushless Blitz - RC10GT (getting a 2.5) - Brushless T4 - Sportwerks Mayhem Pro

  11. #11
    Radioman193's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Dansville, NY
    Posts
    230
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Radioman's Maxx Pro 15 with a VXL3s in it

    it still shifts i just need to reset the shift point .....
    and i have a 14 tooth piniongear on it for power i might try my 18 tooth pinion on it soon...
    Just Fix It !!!
    I have been into electronics for 30+ years
    and am a licensed Electronics Technician for over 26 years now.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:38 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.