RC Monster Trucks Discuss rc monster trucks in this forum

Servo problem

Reply
Old 07-19-2011, 02:09 AM
  #1
Ristler
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: epic, SK, FINLAND
Posts: 13
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Servo problem

Okay, yesterday i drove my truck on my yard (was still break in) I had 2 tanks done then i noticed the steering wouldn't move as it should. I toke it inside and slowly it stopped working, now my front tires wont move left or right, the servo will make sounds but its not moving the tires (When i manually try and move the tires, it's easy it should be kind of hard) Whats the problem? i didn't drive fast, i was stil on the 2 tank
Ristler is offline  
Reply With Quote
Old 07-19-2011, 03:49 AM
  #2
Foxy
Moderator
 
Foxy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Kingston UK, but living in Athens, GREECE
Posts: 18,082
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Servo problem

Receiver battery?
Foxy is offline  
Reply With Quote
Old 07-19-2011, 12:23 PM
  #3
ejc34710
 
Join Date: Sep 2008
Location: brookville , OH
Posts: 490
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Servo problem

Has to be the RX pack. BTW, what truck is it?
ejc34710 is offline  
Reply With Quote
Old 07-21-2011, 11:41 AM
  #4
Ristler
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: epic, SK, FINLAND
Posts: 13
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Servo problem

It's working now guys, i put a new steering servo in, and it worked like a charm. Now finished break in.
Ristler is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:16 PM.