RC Monster Trucks Discuss rc monster trucks in this forum

fully moded nitro quake needs a 2speed

Reply

Old 05-06-2004, 01:27 PM
  #1  
hyper8
Member
Thread Starter
My Feedback: (6)
 
Join Date: May 2004
Location: milford, CT
Posts: 30
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default fully moded nitro quake needs a 2speed

I have a nitro quake (started as axis)hyper21 8 port does about 45mph 51 tooth main gear,17 tooth clutch bell but needs a 2speed I know thunder quake tranny will fit has anyone done it yet want to know what parts used because duratrax partlist lists all seperate,dont want to miss a peice. also does anyone think it would work, or tried to use a ofna monster pirate 2speed -thanks.
hyper8 is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2004, 02:19 PM
  #2  
WSW-WYATT-EARP
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Union Grove, WI
Posts: 75
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: fully moded nitro quake needs a 2speed

go here and ask .... [link=http://extremercparts.com/forum/index.php]TQ forum[/link]

it is the thunder quake forum and i know alot of guys have the nitro quake and have turned it into a 2 speed ... also i have heard they are using the dirt demon tranny too now ....
WSW-WYATT-EARP is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-2004, 05:13 PM
  #3  
sn0wrider
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Mar 2004
Location: Austintown, OH
Posts: 368
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: fully moded nitro quake needs a 2speed

lol wyatt wut r u doin here?![>:]
sn0wrider is offline  
Reply With Quote
Old 05-07-2004, 07:41 AM
  #4  
WSW-WYATT-EARP
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Union Grove, WI
Posts: 75
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: fully moded nitro quake needs a 2speed

ORIGINAL: sn0wrider

lol wyatt wut r u doin here?![>:]

i am everywhere ....
WSW-WYATT-EARP is offline  
Reply With Quote
Old 05-07-2004, 12:06 PM
  #5  
Mxracer45
Senior Member
 
Mxracer45's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: pensacola florida, FL
Posts: 1,809
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: fully moded nitro quake needs a 2speed

Can we see pics of ur truck???
Mxracer45 is offline  
Reply With Quote
Old 05-08-2004, 08:29 AM
  #6  
sn0wrider
Senior Member
My Feedback: (1)
 
Join Date: Mar 2004
Location: Austintown, OH
Posts: 368
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: fully moded nitro quake needs a 2speed

wyatt why dont you show them your truck...
sn0wrider is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service