RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

RD6000 Flap Switch Conversion ????

Reply

Old 09-18-2003, 03:11 PM
  #1  
accuweather
Thread Starter
My Feedback: (21)
 
accuweather's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Laredo, TX
Posts: 20
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RD6000 Flap Switch Conversion ????

Hi, i have the RD6000 Sport radio and was wondering if it is possible to convert the Flap switch on the radio from a two position flap switch to a three position flap switch just like the RD6000 Super. I would appreciate any info anybody can give me on this topic.

Thanks
accuweather is offline  
Reply With Quote
Old 09-19-2003, 08:00 PM
  #2  
Randy Brown
Senior Member
 
Randy Brown's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: O\'Canada, ON, CANADA
Posts: 150
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: RD6000 Flap Switch Conversion ????

I do not no that answer myself
Email info@airtronics.net the questoin

RB
Randy Brown is offline  
Reply With Quote
Old 09-22-2003, 04:58 PM
  #3  
accuweather
Thread Starter
My Feedback: (21)
 
accuweather's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Laredo, TX
Posts: 20
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: RD6000 Flap Switch Conversion ????

Hi Randy and thanks for the response. I tried Airtronics and they say it cant be done but was hoping maybe someone out there had tried and succeeded.

Thanks
accuweather is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service