RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

battery in a channel

Reply

Old 09-24-2003, 11:41 PM
  #1  
rone
Junior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Chimacum, WA
Posts: 18
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default battery in a channel

Hi-------- I read in a group somwhere that you can pulg a extra battery into any unused channel on your receiver and use it as to power ----something!!-- I feel it is is as a receiver battery- you can't attach a elecrtifly battery pac for the motor this way can you?


Rone



done the best I could
rone is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2003, 01:22 AM
  #2  
Lynx
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Rochester, NY
Posts: 1,373
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: battery in a channel

Make sure the packs are matched (both capacity and voltage) or you may have problems but yes you can plug a battery into any unused slot (or into any used slot with a Y connector)
Lynx is offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2003, 06:16 AM
  #3  
amcross
Senior Member
My Feedback: (2)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Tuscola, IL
Posts: 2,636
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: battery in a channel

You are correct this is just to provided longer run time to your receiver, NOT for your power package.
amcross is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service