Notices
RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Help: Taranis ACCST radio issue.

Old 02-07-2016, 09:08 PM
  #1  
SCALECRAFT
Thread Starter
My Feedback: (13)
 
SCALECRAFT's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: MONTEBELLO, CA
Posts: 2,649
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Help: Taranis ACCST radio issue.

I have a taranis radio I bought years ago and have decided to try and use it. I had the radio working pretty good, then while trying to mix channels, I somehow cleared all the settings and can't figure out to get any of the servos to move again!!! Looked on youtube, but no info on this basic function.

Btw, calibration doesn't do it. No movements on any channel even on the radios servo monitor page.

Help.

Thanks

Steve
SCALECRAFT is offline  
Old 02-08-2016, 06:22 AM
  #2  
dirtybird
My Feedback: (5)
 
Join Date: Jan 2002
Location: San Tan Valley, AZ
Posts: 5,768
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Start here:

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1914834
dirtybird is offline  
Old 02-08-2016, 09:13 AM
  #3  
8178
My Feedback: (17)
 
8178's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 4,333
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by SCALECRAFT View Post
I have a taranis radio I bought years ago and have decided to try and use it. I had the radio working pretty good, then while trying to mix channels, I somehow cleared all the settings and can't figure out to get any of the servos to move again!!! Looked on youtube, but no info on this basic function.

Btw, calibration doesn't do it. No movements on any channel even on the radios servo monitor page.

Help.

Thanks

Steve
What happened to the factory default model? Can you make a copy of it and start over?

Mike
8178 is offline  
Old 02-08-2016, 05:28 PM
  #4  
s3nfo
My Feedback: (14)
 
Join Date: Jan 2002
Location: San Diego, CA
Posts: 887
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Or here

http://open-txu.org/
s3nfo is offline  
Old 02-08-2016, 07:33 PM
  #5  
SCALECRAFT
Thread Starter
My Feedback: (13)
 
SCALECRAFT's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: MONTEBELLO, CA
Posts: 2,649
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Gents thanks for the info. I did get the sticks back. However my throttle is not 100% yet. The radio has too many configurations for me!
Steve
SCALECRAFT is offline  
Old 02-09-2016, 05:13 PM
  #6  
8178
My Feedback: (17)
 
8178's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 4,333
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Originally Posted by SCALECRAFT View Post
Gents thanks for the info. I did get the sticks back. However my throttle is not 100% yet. The radio has too many configurations for me!
Steve
When you calibrate the system the throttle needs to be centered exactly. I line mine up by sighting over from the elevator stick.

Mike
8178 is offline  
Old 02-09-2016, 08:15 PM
  #7  
SCALECRAFT
Thread Starter
My Feedback: (13)
 
SCALECRAFT's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: MONTEBELLO, CA
Posts: 2,649
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Thanks.

Will calibrate again with throttle stick perfectly centered.

Steve
SCALECRAFT is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.