RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Spektrum DX9 wireless trainer setup question

Reply

Old 06-12-2019, 06:03 PM
  #1  
browntdb
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 11
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Spektrum DX9 wireless trainer setup question

I have a Spektrum DX9 that I am going to setup as a wireless trainer as the instructor radio. My friend has a Spektrum DX6e that will be the student radio. When I bind the student radio to my DX9, do I have to create an identical model first on the DX6e with identical rates and expos, or does that information transfer over to the student radio automatically?

Thanks,

Terry
browntdb is offline  
Reply With Quote
Old 06-12-2019, 09:16 PM
  #2  
MaxSouthoz
 
Join Date: Oct 2017
Location: South Australia
Posts: 126
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Hi Terry

No. You just bind the DX6e to the DX9 while the DX9 has selected the model you are going to buddy box.

Cheers
Max
MaxSouthoz is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service