RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

eclipse 7 programming

Reply

Old 10-05-2003, 01:08 AM
  #1  
wheels
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Edmonton, AB, CANADA
Posts: 179
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default eclipse 7 programming

I'm trying to use a mix on my eclipse to run split elevator servos, no problem matching them and getting them to run in the right directions, but when I use the trim tab only the master channel moves, anyone have any idea how to fix this?
wheels is offline  
Reply With Quote
Old 10-05-2003, 03:09 PM
  #2  
Chasing Fear
My Feedback: (1)
 
Chasing Fear's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 168
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: eclipse 7 programming

Haven't tried dual elevators myself, but the FAQ at Hitec says you have to use a Y-harness because the trim will not work like you've already seen.

http://www.hitecrcd.com/Radios/eclipse.htm#javascript:;

Allan
Chasing Fear is offline  
Reply With Quote
Old 10-05-2003, 05:09 PM
  #3  
3DFanatic
Senior Member
My Feedback: (5)
 
Join Date: Jul 2003
Location: Tacoma, WA
Posts: 2,668
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: eclipse 7 programming

Or, you could use the y-harness to trim it, then plug each into their own channel and set up the snd elevator to exactly the same centerpoint as the main one....
3DFanatic is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service