RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

4 to 5 channel?

Reply

Old 07-03-2004, 09:33 PM
  #1  
speedy1379
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: galesburg, IL
Posts: 139
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default 4 to 5 channel?

I have heard some where that you can make a 4 channel futaba radio into a 5 channel. Has anyone ever done this before? If so, how? Is there a link to some info some where?
Thanks in advance.
speedy1379 is offline  
Reply With Quote
Old 07-04-2004, 05:04 AM
  #2  
olivier
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Brussels, BELGIUM
Posts: 242
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: 4 to 5 channel?

Hi,

Look here :
http://home.planet.nl/~toore015/RC.htm
and with a translation program you'll understand this one :
http://amcr.tonsite.biz/article.php?sid=14&&thold=0

A discussion about it :
http://www.rcgroups.com/forums/showt...5&pagenumber=1

Some modification on other transmitters :
http://www.teamtornado.co.uk/7channel.htm
http://www.fragarmor.org/Advanced%20Hints%203.htm
and
http://members.cox.net/debbasch/hitec/
and
http://homepages.paradise.net.nz/bhabbott/f4mem.html
http://homepages.paradise.net.nz/bhabbott/f4retr.html

Olivier
olivier is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service