RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

2 Receiver Batteries???

Reply

Old 08-29-2004, 04:35 PM
  #1  
blue77
Thread Starter
My Feedback: (178)
 
Join Date: Sep 2003
Location: Hickory, NC
Posts: 439
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default 2 Receiver Batteries???

Help me out here......I'm new to this stuff......If you want to use 2 batteries on your one receiver, I guess the reason is for backup....any other reason? How is that done? Do you use one battery and switch as usual, and the 2nd with switch plugged into one of the unused servo/channel plugs on the receiver???????//Thanks wc
blue77 is offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2004, 09:10 PM
  #2  
Geistware
Senior Member
My Feedback: (16)
 
Join Date: Apr 2002
Location: Locust Grove, GA
Posts: 12,942
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: 2 Receiver Batteries???

Check out this link
http://www.geistware.com/rcmodeling/..._batteries.htm
Geistware is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service