RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

futaba 7cap transmitter

Reply

Old 09-29-2004, 05:41 AM
  #1  
knightmagic
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
knightmagic's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Ripley, MS
Posts: 171
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba 7cap transmitter

Any one have any issues with the 7cap transmotter from futaba, Someone in club having trouble with plane control surfaces flutter with two programs in radio but does not with only one in it.
knightmagic is offline  
Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:37 PM
  #2  
blw
My Feedback: (3)
 
blw's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Opelika, AL
Posts: 9,447
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: futaba 7cap transmitter

No flutter with mine. Do you mean that it has 3 planes programmed in memory?
blw is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service