RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Futaba – blue screen of death

Reply

Old 12-11-2004, 11:57 PM
  #1  
BillS
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Greensboro, NC
Posts: 3,312
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Futaba – blue screen of death

Futaba – blue screen of death

I have been wondering if anyone has seen the blue screen of death on Futaba’s new radio?
BillS is offline  
Reply With Quote
Old 12-12-2004, 10:46 AM
  #2  
smokingcrater
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Up north, ND
Posts: 2,353
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Futaba – blue screen of death

probably doesn't have one. it runs WinCE, and I've NEVER been able to bluescreen my pocketpc. it is possible to hard lock it, a quick reset and it is back, but that is VERY rare... about the only time it has ever happened it when I was running some of my own apps that were quite buggy yet.

besides, as everyone else has mentioned, there are dual processors. one for the wince portion, and one for the controls. loosing the wince portion won't crash your plane.
smokingcrater is offline  
Reply With Quote
Old 12-12-2004, 03:15 PM
  #3  
mr.rc-cam
Senior Member
 
mr.rc-cam's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: West Coast, CA
Posts: 536
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Futaba – blue screen of death

... it runs WinCE, and I've NEVER been able to bluescreen my pocketpc.
My new widescreen HDTV projection TV runs WinCE. I have had two blue screens of death, and several lockups. Reset takes a several minutes due to the bulb cool down period. Frankly, WinCE in a consumer product is not on my wish list anymore.

RC-CAM
mr.rc-cam is offline  
Reply With Quote
Old 12-12-2004, 07:23 PM
  #4  
jmiracle
My Feedback: (9)
 
Join Date: May 2002
Location: Findlay, OH
Posts: 593
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Futaba – blue screen of death

uh huh..sure


ORIGINAL: mr.rc-cam

... it runs WinCE, and I've NEVER been able to bluescreen my pocketpc.
My new widescreen HDTV projection TV runs WinCE. I have had two blue screens of death, and several lockups. Reset takes a several minutes due to the bulb cool down period. Frankly, WinCE in a consumer product is not on my wish list anymore.

RC-CAM
jmiracle is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service