RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Channal 6 doesnt work.. what should i do?

Reply

Old 10-25-2005, 02:41 PM
  #1  
sparkling_fist
Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Location: London, UNITED KINGDOM
Posts: 453
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Channal 6 doesnt work.. what should i do?

hi

i have a dragonfly 36,
the channal 6 on my walkera rx doesnt work..
the servo is fine because i tested it on other channals..

i dont know what the problem is.
the tx seems to work fine as i can controll the motor ..

i dont know what to do...
i heard you cant replace the walkera rx...

i dont have the money to change the tx as well if i have to get a new rx so what can i do?

sparkling_fist is offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2005, 04:58 PM
  #2  
bigchap
Senior Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: frimley,surrey., UNITED KINGDOM
Posts: 1,040
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Channal 6 doesnt work.. what should i do?

shouldn't have bought the p.o.s. in the first place,not a very helpful comment i know but imo totally justified,now you know why they are cheap-they don't bloody work!when will you people who buy off the internet learn?if it had come from a proper model shop you could have taken it back couldn't you,hong kong is a bloody long way!learn from this.
bigchap is offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2005, 05:11 PM
  #3  
aeajr
My Feedback: (2)
 
aeajr's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Long Island, NY
Posts: 8,567
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Channal 6 doesnt work.. what should i do?


ORIGINAL: sparkling_fist

hi

i have a dragonfly 36,
the channal 6 on my walkera rx doesnt work..
the servo is fine because i tested it on other channals..

i dont know what the problem is.
the tx seems to work fine as i can controll the motor ..

i dont know what to do...
i heard you cant replace the walkera rx...

i dont have the money to change the tx as well if i have to get a new rx so what can i do?

How long have you had it? It may still be under warranty. Contact the mfg or the distributor, according to the manual.

aeajr is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service