RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

futaba 7c crow config programming

Reply

Old 11-23-2005, 12:38 AM
  #1  
triangle
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lake Worth, FL
Posts: 204
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba 7c crow config programming

can someone please guide me on how to program crow in my giant stick?? i have a 7c the newer 7ch futaba radio and a 7ch receiver.
thx
triangle is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2005, 04:47 AM
  #2  
Runway
Senior Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: UK, UNITED KINGDOM
Posts: 173
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: futaba 7c crow config programming

Dunno about a giant stick.... However, for some guide to what you might need try downloading Hangar 9's manual for its Ultrastick. You'll find it at:-
http://www.horizonhobby.com/Shop/ByC...ProdID=HAN2325

This talks about crow programming for various types of transmitters. Might be a start for you?

Good luck

Runway
Runway is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2005, 09:48 AM
  #3  
Phi3l
Senior Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Anoka, MN
Posts: 137
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: futaba 7c crow config programming

This should help from Futaba's web site 7C FAQ section.

[link]http://www.futabarc.com/faq/faq-7c-q774.html[/link]


Phil in MN[8D]
Phi3l is offline  
Reply With Quote
Old 11-23-2005, 06:44 PM
  #4  
triangle
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (3)
 
Join Date: Sep 2002
Location: Lake Worth, FL
Posts: 204
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: futaba 7c crow config programming

thank you guys
triangle is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2005, 06:26 PM
  #5  
rccrazedman
My Feedback: (10)
 
Join Date: Jul 2004
Location: Schuylkill Haven, PA
Posts: 479
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: futaba 7c crow config programming

this is pretty simple to do . you need two programable mixes. set your ailerons up with the flaperon mode. you then turn your airbrake function on and adjust the elevator and ailerons in the flaperon mode. then you use two mixes to mix your two flap channels to the same switch and position that turns on the airbrake function on which should be the three position switch in the full back position.
rccrazedman is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service