RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Question about servo/receiver connections

Reply

Old 11-24-2002, 02:49 AM
  #1  
Rio1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: Pleasanton, CA
Posts: 23
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Question about servo/receiver connections

I have many high-torque Futaba servos that I want to use in my next model and I want to buy a new radio that might not be Futaba-made. Will I have any problems using adaptors that let me connect Futaba servos to another brand of receiver?? I don't want to create any problems by doing this.
Thanks
Rio1 is offline  
Reply With Quote
Old 11-24-2002, 03:20 AM
  #2  
DMcQuinn
My Feedback: (13)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Chesterfield, MO
Posts: 1,857
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default No adaptors needed - just plug them in

You can use your futaba servos with any new receiver. Nowadays all new servos will work with all new receivers. You may have to trim some plastic on the connector, but that is better than trying to use an adaptor
DMcQuinn is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service