RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

futaba flight pack with a hitec radio????

Reply

Old 02-11-2003, 09:29 PM
  #1  
peterman1
Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: cypress, TX
Posts: 50
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba flight pack with a hitec radio????

i have a hitec radio flash 5 on channel 37 ....i own a duraplane areobat 40 that i have the receiver in..i am building a greatplanes p51-d and am looking for a new flight pack...i was searching the web and found most of the business that do have a hitec flight pack do not accept discover card..i did find a futaba flight pack..now for my question can i use a futaba flight pack with a hitec radio using the same channel???? thanks for any help

pete
peterman1 is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2003, 09:42 PM
  #2  
Jim Schwagle
My Feedback: (1)
 
Join Date: Dec 2002
Location: Canyon Country, CA
Posts: 655
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba flight pack with a hitec radio????

Yes.
Jim Schwagle is offline  
Reply With Quote
Old 02-11-2003, 09:43 PM
  #3  
peterman1
Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2002
Location: cypress, TX
Posts: 50
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default futaba flight pack with a hitec radio????

thanks
peterman1 is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service