RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

JR Tx Module Question...

Reply

Old 02-17-2003, 01:09 AM
  #1  
jorgeelizondom
Senior Member
Thread Starter
My Feedback: (1)
 
Join Date: Nov 2002
Location: Monterrey, MEXICO
Posts: 144
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default JR Tx Module Question...

I would like change frequency, so I'm planing to send my Tx module to Horizon. My question is: Do I need to send the Transmitter?? Or just send the module?
jorgeelizondom is offline  
Reply With Quote
Old 02-17-2003, 01:36 AM
  #2  
Kevin Greene
Senior Member
My Feedback: (85)
 
Kevin Greene's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Jackson, TN
Posts: 3,021
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default JR Tx Module Question...

Just the module.


Kevin
Kevin Greene is offline  
Reply With Quote
Old 02-17-2003, 10:19 AM
  #3  
ec121k
Junior Member
 
Join Date: Mar 2002
Location: Conestoga, PA
Posts: 21
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default JR Tx Module Question...

You can buy a module and just install it. I have two on different frequencies and just change them as needed. They are listed in the Horizon Hobbies web site and also sometimes used on R/CU and others.
ec121k is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service