RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Running dual 2.4 RXs

Reply

Old 06-21-2007, 02:33 PM
  #1  
Flip and Fly
Senior Member
Thread Starter
 
Flip and Fly's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Gatineau, QC, CANADA
Posts: 652
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Running dual 2.4 RXs

OK, can I run dual 2.4 RXs in my giant 35% plane. I am thinking of getting the 6XA 2.4. Its all I need really, I have been using a 72Mhz 6 XA in the past just fine but want to go to 2.4.
I run dual batteries and switches with 7 servos. one for each surface, plus throttle and choke.

Thanks.
Flip and Fly is offline  
Reply With Quote
Old 06-21-2007, 08:17 PM
  #2  
Flip and Fly
Senior Member
Thread Starter
 
Flip and Fly's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Gatineau, QC, CANADA
Posts: 652
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: Running dual 2.4 RXs

Found the answer my self, thanks all the same.

http://2.4gigahertz.com/faq/faq-6ex-2_4ghz-q893.html
Flip and Fly is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service