RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

binding a dx7

Reply

Old 01-20-2008, 06:17 PM
  #1  
graygoose
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Location: JAcksonville , FL
Posts: 98
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default binding a dx7

ok just recieved a dx7 and I AM HAVEING A HARD TIME WITH THE BINDING, USING EVERTHING THAT CAME WITH THE SET, BATTERYS ARE FULLY CHARGED, WHEN i SWITCH ON THE RECIEVER BOTH RECIEVERS BLINK, THEN I HOLD THE BIND BUTTON ON THE BACK OF THE TRANS AND SWITCH IT ON , AFTER A FEW SECONDS BOTH LIGHTS GO SOLID, EVERYTHING WORKS AT THIS POINT, BUT WHEN I REMOVED THE BIND PLUG EVERY THING IS LOST. IF THE BINDPLUG STAYS CONECTED THE SYSTEM WORK UNTILL THE RADIO IS SWITCHED OFF, ANY HELP ANYONE?/
graygoose is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2008, 07:15 PM
  #2  
simmo8
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: mandurahwestern australia, AUSTRALIA
Posts: 584
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: binding a dx7

i have a dx7 and that has never happed to me take it to your local hobby shop and get them to look at it

good luck
simmo8 is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2008, 07:22 PM
  #3  
alan0899
 
Join Date: Apr 2006
Location: Warialda NSW, AUSTRALIA
Posts: 2,275
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: binding a dx7


ORIGINAL: graygoose

ok just recieved a dx7 and I AM HAVEING A HARD TIME WITH THE BINDING, USING EVERTHING THAT CAME WITH THE SET, BATTERYS ARE FULLY CHARGED, WHEN i SWITCH ON THE RECIEVER BOTH RECIEVERS BLINK, THEN I HOLD THE BIND BUTTON ON THE BACK OF THE TRANS AND SWITCH IT ON , AFTER A FEW SECONDS BOTH LIGHTS GO SOLID, EVERYTHING WORKS AT THIS POINT, BUT WHEN I REMOVED THE BIND PLUG EVERY THING IS LOST. IF THE BINDPLUG STAYS CONECTED THE SYSTEM WORK UNTILL THE RADIO IS SWITCHED OFF, ANY HELP ANYONE?/

G'day Mate,
After you have it binded, do you turn the RX switch off, & the TX, then remove the bind plug, & turn it all on again, TX first, then wait 5 seconds for the TX to acquire 2 channels, then turn the RX on, try it this way & see how it goes.
I have never had a problem with mine, or my new DSX9.
alan0899 is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2008, 07:31 PM
  #4  
graygoose
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2005
Location: JAcksonville , FL
Posts: 98
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: binding a dx7

OK BOY DO FEEL DUMP, HAD THE DOUBLE END OF THE SWITCH PLUGED INTO THE RECIEVER, MOVED IT AROUND AND IT NOW BINDS, ......NEED TO LOOK AT THE PITCURE NEXT TIME, THANKS
graygoose is offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2008, 07:44 PM
  #5  
simmo8
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: mandurahwestern australia, AUSTRALIA
Posts: 584
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: binding a dx7

lol oh well better than having a shoty system
simmo8 is offline  
Reply With Quote
Old 01-21-2008, 04:39 PM
  #6  
BarracudaHockey
My Feedback: (11)
 
BarracudaHockey's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Jacksonville, FL
Posts: 23,391
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: binding a dx7

Easy with the all caps, we don't like getting yelled at

Where do you fly in Jax?
BarracudaHockey is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service