RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Resetting M8

Reply

Old 05-23-2003, 06:17 AM
  #1  
gt3000
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Seattle
Posts: 1
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Resetting M8

Hi.

Is there a way to reset M8 to the factory default? The reason I ask is, after performing memory copy, the navigation buttons and the Inc+ Dec - buttons stop responding.
gt3000 is offline  
Reply With Quote
Old 06-20-2003, 02:48 AM
  #2  
hifonixs
Member
 
Join Date: May 2003
Location: long island, ny
Posts: 71
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default answer

go to m-clear and psh the inc+ and the dec- at the same time and ur golden
hifonixs is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service