RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

HELP...RC10GT...Electronics not working

Reply

Old 05-03-2010, 10:10 PM
  #1  
justinkukuc
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Senoia, GA
Posts: 4
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default HELP...RC10GT...Electronics not working

Please help me everyone. Newbie to the sport and hopefully didn't screw things up to bad with my car. I just charged up my hump pack on the back of the car this morning and when I reconnected the battery to the car I mismatched the cable so the power and ground cables went into the wrong connection. I went to turn on the car and all of a sudden I heard my steering servo sound like it died and was smoking a little. I shut it off right away and noticed that the cable on the battery was in the wrong way. (Stupid me) I then reconnected it the correct way but my other servo gas and brake will not move now. Did I completely screw myself here? Or is there something that I should check to get it up and running again. Please let me know any input on where to start or what info you would need for me to post to get some hopefully good news. I really feel like a dumb*** but like I said I am just starting with this hobby and I guess I will learn from my mistakes. Thanks everyone!!!
justinkukuc is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service