RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros Discussion all about rc radios, transmitters, receivers, servos, etc.

Corona 2,4 GHz Module Problem !!!!!

Reply

Old 05-07-2010, 08:44 AM
  #1  
enio
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Plottier, ARGENTINA
Posts: 13
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Corona 2,4 GHz Module Problem !!!!!

I bought a Corona 2.4Ghz CT8F Module DSS and I have put in a Hitec Prism 7x.
All right. Tx and Rx are connected well and responds well to commands. But .....
The problem is that everything works well, while the Tx batteries are above 10 volts (measured with the display of the radio).
When 10 volt low, you lose the connection between Tx and Rx, and no way of restablecersa, just changing the pack with one that has more than 10 volts. The pack is placed 2000 mA, and 72 Mhz works perfectly up to 9 volts.

Anyone have any idea about this?

I think the battery is not because I have recycled, and charged several times and respond well, keeping the load. Even when placed in the Tx module with the Corona Module, falls on those first volt load and then passes the 9.8 volt, stable, and stays for long.

I've changed for another and the same happens.

Nor is it logical that he can not work with 9.8 volt.

thanks
enio is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service