Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 12 of 12

  1. #1

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    , VA
    Posts
    15
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    So decided to paint the tracks today on my tanks and got it all completed and looking good...Put a fully charged battery in it and clicked on for the controller and the tank. Lights on the tank flash and red light on controller comes on but thats as far as it will go. Decided to open up the tank to check for loose wiring and didnt notice anything jump out at me. Is this a known issue or is there a rookie thing im missing. This tank is only 1 1/2 months old and has been run only a handful of time out doors due to the freezing temps. Any help would be greatly appreciated.

    Thx

    Nick

  2. #2

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Carrollton, TX
    Posts
    76
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    Sounds like either a crystal or a RX-18 MFU problem. If you disassembled the tank and touched the electronics previously, mostly like you damaged the crystal in the process. I did this and had a damaged crystal once, same symptoms.

  3. #3

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    , VA
    Posts
    15
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    That seemed to be the problem..turned out that the crystal in the tank had come loose...thx for the help

  4. #4
    Airbrushler's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Windsor, ON, CANADA
    Posts
    2,680
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz


    ORIGINAL: nharrison21

    That seemed to be the problem..turned out that the crystal in the tank had come loose...thx for the help

    yep all that power shook it loose eh...lol glad you got it going post some pics of it when you get time

  5. #5
    texchap's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Atlantic, VA
    Posts
    286
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    Did you say HL Leopard?   Was this a conversion or one of the new ones?

    Richard
    Multiple Shermans, Pershing, KV-1, King Tiger, Panther,Tiger 1,M1A1, PZW IV, ZTZ 99,Tiran 5, M-48

  6. #6

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Montreal, QC, CANADA
    Posts
    424
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    Probably one of the new one's: http://www.henglongtoys.net/eng/ShowProduct.aspx?ID=752

    ORIGINAL: texchap

    Did you say HL Leopard? Was this a conversion or one of the new ones?


  7. #7

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Portsmouth, NH
    Posts
    236
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    How did he get a Leopard a month and a half ago when our usual sources close to the factory haven't got any yet?

  8. #8
    Airbrushler's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Windsor, ON, CANADA
    Posts
    2,680
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    i would amagine it's a snow leopard the M26 Pershing

  9. #9

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    , VA
    Posts
    15
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    If I remember right is a Snow Loepard...Ive just always called it an M26. Here is a pic of it with me trying to make some sandbags for the sides.



  10. #10
    FreakyDude's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    barrie, ON, CANADA
    Posts
    940
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    lol  its gotta be a snow leopard
    www.shop.immortalhobbies.com

    North American Distributor Of The Clark TK20 and TK22 Boards

  11. #11
    Airbrushler's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Windsor, ON, CANADA
    Posts
    2,680
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    looks like he needs a Clark Board for that Pershing Freaky Dude to get rid of that antenna...lol

  12. #12

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    , VA
    Posts
    15
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: 1/16 HL Leopard Not starting...Help Plz

    im considering moving the antenna to the turret since it doesnt rotate 360...and make it look more functional


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 01:59 AM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.