Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 15 of 15

  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    Replace the tornado s30 servos with....i

    can i replace the whole servo, controller setup with this futaba setup?? http://cgi.ebay.com/NEW-Futaba-2PH-2...1#ht_960wt_911

  2. #2

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Helenvillw, WI
    Posts
    549
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    I dont see why not
    Traxxas Tmaxx 3.3-WAAAAAY to much done to list
    Redcat Earthquake 8E-Completly stock

  3. #3

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Helenvillw, WI
    Posts
    549
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    You could geta  flysky Gt3b for 35 shipped though, its better than that, and Savox has some very nice budget servos

    Traxxas Tmaxx 3.3-WAAAAAY to much done to list
    Redcat Earthquake 8E-Completly stock

  4. #4

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    35 shipped from where??? ebay only found 60 the cheapest.

  5. #5

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    pickerington, OH
    Posts
    31

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    Hobbypartz.com and extra receiver are only $7-8 more.

  6. #6

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    awesome thanks. which servo from that site would you recommend?? im ordering asap.

  7. #7

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    awesome!!! thanks. which servo from that site would you recommend?? im ordering asap.

  8. #8

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    pickerington, OH
    Posts
    31

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    I'm still running stock/replacement Redcat servos so I can't
    recommend any but there are ton on that website. The one
    with the metal gear should work great. While your there look
    at there wheel and tire. Dirt cheap!

  9. #9

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    thnx.. my redcat servos, both of them, went on me only during 4th tank of break in. i called them to see if i can get some new ones but they told me to call their tech line and see if they can help. obv i would think they would just send them for the sake of not making it through break in but its ok.

  10. #10

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    pickerington, OH
    Posts
    31

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    Really? All I did was fill out the warranty form on the
    Redcat website, no question ask and they send me a new one.

  11. #11

    Join Date
    May 2011
    Location
    , NJ
    Posts
    10
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    yeah i thought thats what they will do but they keep telling me to call tech support. so i just ordered everything new. i figured no name brand servos is a no no. i have 2 yokomo gt4's and i dont feel to safe running no name brand servos on my cars. i figured these things are an investment so i prefer upgraded electronics. thnx guys for all your helps. i 2nd day air'd the servos and the flysky gt3b, cant wait to get them

  12. #12

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    345
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    I run my Shockwave/Tornado (it's a hybrid, lol) with a flysky gt2. Works just fine and only cost me $20 from Hobbypartz.

    As for steering servo, just get any good standard servo. I have a Redcat Avalanche stock steering servo in mine. I upgraded the Avalanches servo so I moved the stock one to the buggy. The buggy doesn't have very big wheels so that servo is more than enough for it.

  13. #13

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Helenvillw, WI
    Posts
    549
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    Get the gt3b. its like 1000X better. i like this servo for my steering:
    http://www.savoxusa.com/Savox_SC0251...avsc0251mg.htm
    Traxxas Tmaxx 3.3-WAAAAAY to much done to list
    Redcat Earthquake 8E-Completly stock

  14. #14

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Kenner, LA
    Posts
    345
    Gallery
    My Gallery
    Models
    My Models
    Ratings
    My Feedback

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    I probably will upgrade to the gt3b in the not to distant future.

  15. #15

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    pickerington, OH
    Posts
    31

    RE: Replace the tornado s30 servos with....i

    You can't go wrong with the gt3b. I got 2 weeks ago and it's
    awesome, very easy to use and set up. Get it quick while it in
    stock. I had to wait 2 months for mine.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 08:12 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.