Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

New Backdraft 8E Problems

Reply
Old 06-23-2012, 03:21 PM
  #1
SoonerBorn
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: , OK
Posts: 4
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default New Backdraft 8E Problems

So I finally was able to get my factory charger and charge my batteries so i could run my car again. I go out to run and it works for about 2 minutes then quits. The ESC blinks red after it quits and it says that means low voltage shut off. What the hell does that mean and how do I fix it? For God's sake I jsut want to run my new car! Help, please!

-SB
SoonerBorn is offline  
Reply With Quote
Old 06-23-2012, 05:14 PM
  #2
ThePenguins
 
Join Date: Jun 2010
Location: Evansville, IN
Posts: 64
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default RE: New Backdraft 8E Problems

It sounds like your batteries are not holding a charge. Try different batteries?

The LVC is there to save your LiPo batteries from discharging to a level that may damage them. In your case the voltage on the batteries may already be to low to meet the required amount.
ThePenguins is offline  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Search this Thread
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 09:23 PM.