Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3

Thread: Volcano s30


  1. #1

    Volcano s30

    Hello I ordered a s30 for christmas to give to my son. Before letting him take control I fueled it up to do the break in. It only has front wheel drive. This is obvious becuse it just spins and will hardly move. Upon inspection the drive shaft looks like it turns when i move the front wheels but does nothing when i move the rear wheels. What should I do? There is not even a 1/16 of a tank ran thru it. And most of that was at idle while installing the body. Thanks James

  2. #2
    zackS30's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Peoria, AZ
    Posts
    1,043
    Make sire the set screw for the rear drive shaft didn't fly ou. I've lost about 5 of those set screws. If one is gone then u have no power going to the front/rear. It could be the drive cup coming from the tranny or the one to the diff. Check and make sure there are set/grub screws in the drive cups. If there is then make sure they are tight all the way.
    Axial poison spyder wraith, axial exo terra, team associated B5M, 13 xmods
    Fav. Quote... Only the dead have seen the end of war- plato

  3. #3
    had the same problem. Check all your grub screws. Sounds like your front wheel drive cups are loose. This happen to me on both my Volcano S30 after a couple of tanks. Take the time and remove your gearbox, front and rear assembly and locktite your grubs screws on all your drive cups.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:32 PM.

SEO by vBSEO 3.6.1 ©2011, Crawlability, Inc.