Redcat Racing Support Moderated Support Forum for all Redcat Racing Cars, Trucks & Buggies

Volcano v2 transmitter issues

Reply

Old 12-27-2017, 08:59 PM
  #1  
gr8shot
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default Volcano v2 transmitter issues

Ok I'll start off by saying I'm 110% new to anything rc controlled. But usually pretty tech savvy.
​​​​​​
I got this rc truck as a gift. Got it out and charged up but the controller doesn't connect to the truck. My wife tossed the box sadly so I lost the manual. Downloaded what was available on the redcat website and the controller I have is different than what the manual shows. There is no bind button on my controller. All it has is St. Reverse, ST. D/R, and ST. Trim. And the left/right steering knob and speed trigger. I can't figure out how to connect it to the truck.

If I hold the steering control forward or back and turn the power on the led blinks super fast. So I plug in the power to the receiver on the truck and turn the power on, just like it says in the online manual, but nothing happens.

Any insight would be great. I'm super excited to get to play with this thing. Just frustrated that 1. Wife threw the box away and 2. The online manual doesn't match what I have.

Thanks!!!
gr8shot is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2017, 06:23 PM
  #2  
RustyUs
 
RustyUs's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: central PA
Posts: 4,139
Gallery
My Gallery
Models
My Models
Ratings
My Feedback
Default

Redcat uses rebranded FlySky transmitters and receivers. They pretty much bind all the same way. Using the bind plug...you do have the bind plug. Right?

no bind button? Contact Redcat Racing. They will get it straightened out for you.

Is "BIND" labeled on the receiver, beside CH3?

Last edited by RustyUs; 12-29-2017 at 06:43 PM.
RustyUs is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy